Miért gondoljuk, hogy többet tudunk nyújtani, mint egy szemészeti rendelő?

Mert a látásjavítás teljes tárháza a kezünkben van. Az orvosi és természetgyógyászati módszereket is alkalmazzuk a betegeink igénye szerint. Természetesen mindenki maga dönti el, hogy milyen vizsgálatot szeretne, és nem mi erőltetjük rá vendégeinkre.

A szemüveg készítéstől , a kontaktlencse illesztésig,illetve partnercégünkkel együttmüködve az excimer lézeres szaruhártyacsiszoláson át, a szemmegnyitó műtéttel járó szemlencsecseréig . Ez jelenleg, teljes skálája a világon létező dioptriakorrekcióknak, vagyis azoknak a betegeknek is tudunk megoldást nyújtani kik alkalmatlanok az excimer lézerkezelésre.

Optikánk és szakemberink segítségével a helyszínen tudjuk önnek a szemüvegét kíválasztani, és elkészíteni. A diagnosztikában is többet nyújtunk mint egy szakrendelő.

MAKULADEGENARÁCIÓ kezelése MICROPERIMETRIÁVAL

A microperimetria legjobb eredményei a látástréning területén mérhetőek.A szemfenék betegségeiben, a tompalátóknál, a veleszületett szemfenék betegségekben és a zöldhályogos betegeknél is képes rehabilitálni a funkcionalis látás erősségét, segítve a beteget/pacienst abban hogy könnyebben megtalálja azt a területet a retináján, amely terület legkevésbé érintett a betegségtől.

Bővebben
MAKULADEGENARÁCIÓ kezelése MICROPERIMETRIÁVAL

Microperimetriás rehabilitáció MAKULA betegeknek

Világszinvonalú orvosi csúcstechnológiás műszer, amelyikkel a gyógyítás ígérete nélkül, tudjuk stimulálni a szemfenéken az elgyengült sejteket, ezáltal javítani a látásminőséget és a látás komfort érzetet, a maradék látást.
Rövidlátóknak (Myopia), tompalátóknak, makula degeneráció száraz formájában, mackula degeneráció nedves formájában, diabeteses szemfenék betegeknek, időskori makula degenerációban szenvedőknek.

Microperimetriás rehabilitáció MAKULA betegeknek

Teljeskörű szemvizsgálat szem CT vel (OCT)

Minden hozzánk forduló betegek megvizsgálunk szem CT-vel is (OCT), mert napjainkban a szemfenéken rejlő betegségek egyre gyakrabban előfordulnak minden korosztályban.
A vizsgálat során rétegfelvételt készítünk a szemfenékről (retina), a látóidegről (nervus opticus),illetve a szaruhártyáról is. Ahol szükségesnek látjuk a vizsgálatot folytatjuk Szemészeti ultrahanggal, Látótérvizsgálattal vagy Funduskamerával is illetve Microperimetriával is. A szemnyomás mérés, a vizus vizsgálat és a réslámpás vizsgálat is elengedhetetlen elemét képezi a vizsgálatainkanak

Teljeskörű szemvizsgálat szem CT vel (OCT)

Hírek, események

Fő tevékenységi körünk A SZŰRÉS, A SZEMÉSZETI ÉS KOMPLEMENTER SZŰRÉS. Kövesse cikkeinket, eseményeinket! Minden ami a szemmel kapcsolatos!

Vegye fel a kapcsolatot rendelőnkkel

Látogasson el rendelőnkbe, vagy vegye fel a kapcsolatot a lenti elérhetőségek közül. Kövesse közösségi oldalainkat, hogy elsőként értesüljön kedvezményeinkről.

Térkép